klikk klikkk

Followers

angpa tinggai jejak kat sini no,,, senang skit nak cari lepaih ni.. tq smuaa..

Penat-penat mengajaq.. meh la relek sat tang ni...

cuma kisah cikgu & anak2 murid cikgu jee.. saja nak jadikan kenangan... seronok gak bleh kongsi ngan kamu semuaa..



Thursday, January 27, 2011

cuti ke???? sama jeee...

Assalamualaikummm....

Letihnyaaa rasa pagi ni... tak ingat kul brapa tido semalam.. (semalam kee?? rasa tido pun dh pagi...) semua ni sebab dok mengedit blog.. hehehhe!! masih keciwi lagi ni... keciwi tu apa yeee?? klu nak tau.. keciwi tu terujaa laaa.. tak pun orang utara sebut perak buishhh!! hehehe....


kat Kelantan, Terengganu & Kedah cuti ari nii... selamat bercuti semuaa.. n boleh la relek2 kat umah kann.. tapi aku rasa cuti ni untuk orang laki je kot.. klu dah namanya pempuan mana ada cuti.. klu hari kerja, kita berkhidmat utk majikan.. tpi klu ari cuti, kita akan berkhidmat untuk famili plak.. & boleh dikatakan... perempuan berkhidmat sepanjang masa n seumur hidup... betoi dakk...??

eemmmm.. nak sentuh skit pasal anak2 ku yang comel... Danish, Izz Hazim & Rizq... depa ni tersangat la unik n banyak akal.. ada je idea n kerja yang depa buat... kadang2 sampai aku pun naik herannn... cemana depa bleh fikir idea camtu.. hehhee!! n kadang2 perangai depa ni betoi2 menguji tahap kepahlawanan ku... maybe depa ingat aku ni raksaksa kott.. serangan bertubi2 aku terima.. arghhhhh!!! sabaqqq.. sabaqq..
hehhee!! tapi depa la penawar ati aku... pagi ni tak dak lagi perancangan apa nk buat dengan depa ni.. cuma nak main2 ngan depa kat umah...

Nampaknya.. pagi ni tak dak nk komen apa pasal anak muridd.. cuma nanti nk masukkan tentang anak2 murid waktu aku kat Sabah dlu.. rindunyaa kat budak2 tu.. klu di hitungkan.. depa la ni dah 25 kot.. uishhh!!! dh jadi suami n isteri orang dah pun... heheheh!!










2 comments:

Mohamad Suffian said...

patut la tidoq lewat.. ropa2nya coti..

rosa said...

kekekek!! tau punn.. klu hari sek mana bleh tidoq lewatt.. satgi pengetua berjaya mengesan kebengkakkan mata kuu.. ahaksss!!

Post a Comment